SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strandens Dag 18 september
 
Tid:lör 18 september, 09:15 - 13:00
Plats:Spillepengen
Samling: parkeringsplatsen vid entrén
Aktivitetsinfo:Hej

Som vi berättade på föräldramötet har vi anmält oss till strandens dag som genomförs runt om i Sverige lördagen den 18 september och Åkarps IBK pojkar 08/09 har fått en plats för att delta i detta viktiga arbete och kan samtidigt tjäna en peng till lagkassan. Strandens dag är ett miljösamarbete mellan idrottens miljöorganisation Städa Sverige, Pantamera och idrottsföreningar. Varje år skadas det marina livet av allt skräp som flyter ut i våra hav och vattendrag. Tillsammans i laget kan vi bidra till en skräpfri natur!

Laget har tilldelats ett städuppdrag och det innebär att vi tillsammans städar en förutbestämd sträcka och plockar allt skräp vi kan hitta. Ungefär arbetstid per sträcka är tre till fyra timmar.  Vi vet ännu inte vilken sträcka vi ska städa men det kommer att vara i närområdet. Städmaterial som handskar, säckar och västar/ t-shirts skickas ut inför dagen. Alla deltagare deltar i Städa Sveriges digitala miljöutbildning. Ersättning är 5 000 kr per städuppdrag.

Till denna dag behöver vi minst 15 stycken ungdomar och behöver därför veta vilka som kan vara med. Vi behöver ha era svar senast söndag den 29/8 för att kunna beställa västar/tröjor med mera.

Givetvis får även föräldrar och syskon vara med så skriv in i kommentarsfältet om ni kommer fler än ert barn.

Vi kommer återkomma med plats och tid så fort vi vet det.

Mvh
Tränarna P08/09

<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER