HUVUDSPONSORER

Välkommen till Åkarps IBK!

Åkarps Innebandyklubb startades den 10/1 -1996.

Vi är ca 200 medlemmar från 6 års ålder och uppåt. Vi har 5 flicklag och 3 pojklag i seriespel, poolspel och knatteliga. Vi har ett damlag i Division 2 och ett herrlag i Division 3 samt ett motionslag för damer. Våra hemmamatcher spelas i huvudsak i Dalslunds Idrottshall. Vår klubblokal har vi i Dalslunds Idrottshall.

För att anmäla dig till klubben, tryck här!
Seger för Åkarps damer mot Göinge
2016-09-24 01:44

Åkarps unga damlag vann bortamatchen i Broby mot Göinge med 1-0 efter en tät match med mycket kamp över hela planen. Matchen var en bra värdemätare med tanke på att Göinge kommer att spela i samma division 2 serie som Åkarp den kommande säsongen. Fredagskvällens match ingår i årets upplaga av Skånska mästerskapen för damer där Åkarp tack vare segern kom trea i gruppen.

1-0 Anna Göransson assist Hanna Malmberg Persson

Emelie Byrén höll nollan i Åkarps mål.

Åkarps tjejer 01/02 vann Nordea Cup i Helsingborg
2016-09-12 10:06

Åkarps tjejer 01/02 vann Nordea cup i Helsingborg efter en mycket fin prestation i konkurrens med många bra lag ifrån Skåne, Småland, Halland och Göteborg.

Gruppspel:

Åkarp- Åstorp/ Kvidinge 1-1

Åkarp- Hovshaga Växjö 4-1

Åkarp- Warberg 5-2

Semifinal:

Åkarp- FC Helsingborg 6-1

Final:

Åkarp- Örkelljunga 3-1

Tack för allt stöd ifrån läktarplats!

Tränarna

Åkarps tjejer i Allsvenskan för juniorer
2016-07-26 01:02

Till hösten kommer Åkarp för första gången delta med ett lag i junior allsvenskan för tjejer. Vi kommer att ha ett lag tillsammans med IBK Lund där spelartruppen främst kommer att bestå av spelare födda 1999-2001. Detta tillsammans med ett damlag i division 2 och ett 15-årslag (2001-2002) samt ytterligare ett par flicklag gör att vi har en bra bredd på verksamheten för tjejer inför nästa säsong.

Njut av sommaren!

Åkarps damer i Skåne Mästerskapen
2016-07-01 17:55

Hej!

Nu har lottningen kommit för Skåne Mästerskapen för damer. Speldatumen är inte fastställda, men matcherna ska spelas i perioden 15 augusti- 25 september. Vi fick en spännande lottning som kommer att bli en härlig utmaning inför seriespelet.

Malmhaug (topplag division 1)- Åkarps IBK

Åkarps IBK- Landskrona (topplag i division 1)

Göinge Broby (serie konkurrenter div. 2)- Åkarps IBK

Sommar hälsning!