HUVUDSPONSORER
 
Välkommen till Åkarps IBK!

Åkarps Innebandyklubb startades den 10/1 -1996. 

Vi är ca 200 medlemmar från 6 års ålder och uppåt. Vi har 5 flicklag och 3 pojklag i seriespel, poolspel och knatteliga. Vi har ett damlag i Division 2 och ett herrlag i Division 3 samt ett motionslag för damer. Våra hemmamatcher spelas i huvudsak i Dalslunds Idrottshall. Vår klubblokal har vi i Dalslunds Idrottshall.

För att anmäla dig till klubben, tryck här!
Åkarps innebandyklubb växer
2016-10-17 20:53
Åkarps Innebandyklubb växer! Vi har idag 220 medlemmar, från 6 år och uppåt! Vi är en mycket aktiv klubb som vill mycket. Genom att bedriva idrottsverksamhet där alla är välkomna så skapar klubben en meningsfull fritid för många. Vi tror också att vi bidrar till att fler mår bättre och lever ett mer hälsosamt liv genom att man rör på sig. 
Verksamheten består av 13 lag som spelar allt ifrån knatteliga till juniorallsvenskan och seniorinnebandy på herr och damsidan. Vi är en mycket jämställd klubb med 42 % tjejer/kvinnor och med det en av de klubbar i Skåne med flest aktiva tjejer/kvinnor. 
Klubben bedrivs helt utan anställda och helt på ideell basis vilken ger utmaningar när vi växer. Vi skulle behöva hjälp av några som skulle tycka att det är roligt att engagera sig i föreningslivet. Insatserna kan vara både små och stora och kan t.ex. handla om att hjälpa till med ekonomi, sköta hemsida, leta sponsorer, vara hjälpledare, anordna prova-på-dagar eller turneringar.
Vi vill gärna höra av dig! Antingen till fredrik.axby@akarpsibk.se eller till någon annan i styrelsen, du hittar våra kontaktuppgifter under Kontakt » .

Hälsningar
Anette
Catharina
Fredrik
Helene
Jörgen
Malin
Mikael

Åkarps damer förlorade seriepremiären i division 2
2016-10-08 23:27

Åkarps unga damlag förlorade seriepremiären i division 2 i Vellinge mot Gårdarike med 5-7. Laget fick en tuff start på matchen med baklänges mål redan efter 26 sekunder. Åkarp fick inte spelet att stämma under den första perioden som slutade 0-3. I början av den andra perioden utökade Gårdarike till 0-4 och då såg det tungt ut. Åkarps tjejerna repade dock nytt mod och under övriga delar av matchen gav tjejerna verkligen allt för att försöka vända på resultatet. Den andra halvan av matchen tar vi med oss till nästa match hemma mot Göinge på söndag 16/10.


1-4 Emely Kockum assist Anna Göransson

2-4 Alicia Lindmark

3-4 Emely Kockum assist Anna Göransson

4-7 Charlotte Önnevik assist Malin Nilsson

5-7 Hanna Malmberg Persson assist Alicia LindmarkPremiär i junior allsvenskan
2016-10-08 23:16

I helgen var det dags för premiär för Åkarps och Lunds juniortjejer i allsvenskan. Lund/ Åkarp gjorde en bra match i premiären mot Engelholm men förlorade till slut med 3-4.


1-0 Charlotte Önnevik assist Agnes Önnevik

2-0 Alice Sköld (Lund) assist Julia Nilsson

3-0 Ida Sjöström assist Agnes Önnevik


Nästa match spelas i Dalslundshallen nu på tisdag 11/10 kl. 18.30Seger för Åkarps damer mot Göinge
2016-09-24 01:44

Åkarps unga damlag vann bortamatchen i Broby mot Göinge med 1-0 efter en tät match med mycket kamp över hela planen. Matchen var en bra värdemätare med tanke på att Göinge kommer att spela i samma division 2 serie som Åkarp den kommande säsongen. Fredagskvällens match ingår i årets upplaga av Skånska mästerskapen för damer där Åkarp tack vare segern kom trea i gruppen.


1-0 Anna Göransson assist Hanna Malmberg Persson


Emelie Byrén höll nollan i Åkarps mål.
Nyheter från våra lag