HUVUDSPONSORER

Välkommen till Åkarps IBK!

Åkarps Innebandyklubb startades den 10/1 -1996.

Vi är ca 200 medlemmar från 6 års ålder och uppåt. Vi har 4 flicklag och 3 pojklag i seriespel, poolspel och knatteliga. Vi har ett damlag i Division 2 och ett herrlag i Division 3 samt ett motionslag för damer. Våra hemmamatcher spelas i huvudsak i Dalslunds idrottshall och i Burlövs sporthall. Vår klubblokal har vi i Dalslunds Idrottshall.

För att anmäla dig till klubben, tryck här!
Göinge- Åkarp division 2 damer
2017-01-22 00:24

Åkarps damer svarade för en riktig kämpa insats i den svåra bortamatchen mot Göinge ifrån Broby. Åkarp förlorade till slut matchen med 2-6 efter periodsiffrorna 0-1, 0-4. 2-1. Precis som siffrorna visar så gjorde tjejerna två riktigt bra perioder och kan laget visa samma glöd som i den här matchen så kan man inte begära mer som tränare. Nästa match spelar damerna på hemmaplan i Burlövs sporthall söndagen 29/1 kl. 16.30 då Förslöv kommer på besök. Tack för det fina stödet ifrån läktaren.

1-5 Charlotte Önnevik assist Josefine Karlsson

2-5 Anna Göransson assist Agnes Önnevik

Åkarps damer förlorade mot Gårdarike
2017-01-18 17:31

Åkarps damer förlorade hemmamatchen mot Gårdarike ifrån Vellinge med 3-9. Nästa match för tjejerna är nu på fredag 20/1 då laget spelar på bortaplan mot Göinge i Broby med matchstart kl. 20.00.

1-0 Anna Göransson assist Elsa Månsson

2-3 Anna Göransson assist Charlotte Önnevik

3-7 Charlotte Önnevik assist Hanna Malmberg Persson

Åkarps damer tog poäng i division 2
2016-12-17 00:49

Åkarps damer tog poäng när laget spelade 3-3 i hemmamatchen mot Höllviken. I de tre senaste matcherna har Åkarps damerna spelat upp sig vilket har inneburit två oavgjorda och en knapp 2-4 förlust mot topplaget Skurup.

1-0 Charlotte Önnevik assist Josefin Karlsson

2-2 Marinda Dalgart assist Elsa Axby

3-2 Michelle Sandqvist assist Marinda Dalgart

Damlagets första match i Burlövs sporthall
2016-12-06 14:11

Efter många om och men fick Åkarps damlag spela sin första match i den nya hallen Burlövs sporthall. Åkarp gjorde en bra match men förlorade till slut med 2-4 mot Skurup som ligger i delad serieledning i årets division 2. Matchen lovade dock gott inför fortsättningen. Nästa chans att se Åkarps damer blir nu på söndag 11/12 kl. 17.00 då laget spelar i Burlövs sporthall mot Höllviken, kom gärna och stötta laget då.

1-3 Elsa Axby assist Marinda Dalgart

2-4 Charlotte Önnevik assist Josefin Karlsson