SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Warbergspelen
2024-04-10 20:46
Warbergspelen, vilken helg!
Tjejerna var grymt laddade redan på fredagskvällen när vi installerade oss på skolan - eller ja om vi ska vara helt ärliga var de nog laddade lång innan dess med tanke på "snacket" de senaste veckorna. Middag och tävlingar på skolan avslutade dagen innan luftmadrasserna intogs (självklart somnade alla direkt och det var absolut inget snicke-snack långt in på småtimmarna - eller inte, men det är väl hela grejen med att åka på cup?)
 
Lördag
Efter uppladdning runt sminkbordet landande vi i hallen för första matchen som spelades mot långa/tuffa från Vetlanda. Vi stod upp bra och glömde snabbt "resultatet" (eller hur vi nu ska se det eftersom vi spelade i en klass utan poängräkning) och drog iväg för lunch. Oavsett vanns matchen på läktaren överlägset av vår grymma hejarklack som följt oss hela helgen!
 
Eftermiddagen spenderades i centrala Varberg där det blev lunch, poängjakt, glass och välbehövlig "planeringstid" för oss ledare. Middag hann vi också med eftersom dagens andra matchen spelades först när de flesta andra funderar på saker som tandborstning och godnattsagor. Oavsett tid så blev matchen mot Utbynäs återigen en tuff  men jämn - tillställning. Trötta efter dagen landande vi sedan på skolan för ännu en natt. 
 
Söndag 
Under söndagen skulle tre matcher spelas. 
Dagen inleddes med frukost, smink och den nya trenden "kanelkaffe" - glöm inte var ni läste det först - innan vi begav oss mot match mot ett riktigt duktigt Varberg (trots hemmaplans dominerade läktaren dock återigen av Åkarps-klacken). Efter lunch och kortare paus blev det avfärd mot ny hall och ny match mot Tibro. Är det något Varberg kan så är det att erbjuda fina hallar och vi bjöd upp till ännu en kämpainsats. 
 
Då dagen bjöd på sol och härligt vårväder tog beslut om glass vid havet. Ett mycket lyckat beslut visade det sig eftersom sista matchen blev helgens spelmässigt bästa match. Åsa stod för motståndet. Tyvärr föll vi på målsnöret "resultatmässigt" MEN efter "skumpa" och medaljutdelning var de där stora leendena som vi sett under resten av helgen tillbaka. Glada, nöjda och kanske något trötta styrde vi bilarna hem mot Åkarp (förlåt alla lärare för lite sega barn under måndagen).
 
Tack till alla spelare, ledare och föräldrar som har gjort den här helgen helt fantastisk. Extra stort tack till Christian som numer är given medresenärer till kommande cup-äventyr. 
 
Sist men inte minst ett stort tack till våra sponsorer:
  • Tandvårdshuset
  • A-Inredning & Bygg 
  • Leanon

Nyhetsarkiv
Warbergspelen2024-04-10 20:46
Poolspel (C)2024-01-22 07:03
Poolspel (B)2024-01-17 12:00
Intensiv december2024-01-14 15:31
Poolspel nr 22023-11-20 19:19
Poolspels-premiär2023-10-15 19:08
Kickoff2023-10-12 20:57
 
HUVUDSPONSORER