SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F12-13
Vårt lag för flickor födda 2012-2013 tränar 17.00-18.30 på tisdagar i Burlövshallen och torsdagar i Dalslundshallen i Åkarp. Vi spelar i Blå Nivå, flickor C och B. 
 
Är du nyfiken på att spela med oss, kontakta någon av tränarna för mer information. Se fliken Truppen
 
Välkomna!
Poolspel (C)
2024-01-22 07:03

Då var även poolspel C igång för terminen och våra tjejer ställdes mot Kävlinge, Lomma och Palmstaden. Kul med mycket matcher direkt efter juluppehållet.

 

Tjejerna bjöd som vanligt på fint spel och vår (stora!) publik hejjade på från läktaren. Vi tackar Lomma för fint arrangemang och laddar om inför nästa match-tillfälle som är redan till helgen som kommer.

 

/Ledarna

Poolspel (B)
2024-01-17 12:00

I helgen spelades terminens första poolspel för flickor B och vi åkte åter till Staffanstorp där vi mötte Stanstad och Malmö FBC. Tjejerna var riktigt taggade och det är härligt att vara igång igen. Det blev två spelmässigt riktigt bra matcher där hela laget ska ha beröm för sin insats. Kul att se hur alla utvecklas. 

 

Dagen till ära fick vi använda våra nya tröjor. Tack till våra sponsorer:

  • Tandvårdshuset
  • A-Inredning & Bygg
  • Leanon

Nästa helg är det dags för flickor C att spela och helgen därpå har vi poolspel både på lördagen och söndagen. Kul med mycket matcher!! 

Intensiv december
2024-01-14 15:31

Laget avslutade tillsammans med F10/11 sista träningen i november med fint besök från IBK Lunds SSL-damer i form av Johanna B (målvakt) och Johanna S (back) som delade med sig av massa nyttiga tips. Igår följde vi upp med besök i Lund för att kika på deras match mot Kais Mora. Superkul även om resultatet inte var det önskade! 

 

I december låg vi verkligen inte på latsidan utan det blev en minst sagt intensiv månad med 3 poolspel (2 för B och ett för C) - där det bjöds på många fina matcher men även bevis på Fair Play där både Linnea och Alva hoppade i motståndarnas målet i en av matcherna (Örkelljunga). Mycket uppskattat av alla!

 

Terminen avslutades med  en gemensam avslutning för alla flick- och damlagsspelare samt en turnering mot våra föräldrar. Tjejerna hävdar bestämt att de vann - föräldrarna likaså :)

 

Tack för en härlig termin! 

/Ledarna

Poolspel nr 2
2023-11-20 19:19

Då har tjejerna hunnit med att spela ytterligare två poolspel. 

Först ut var Flickor B som spelade hemma i Dalundshallen förra helgen där vi ställdes mot Landskrona och Malmö FBC. Två mycket tuffa och jämna matcher bjöds det på.

 

I helgen var det sedan Flickor C (bilden) som hade poolspel i Burlövshallen. Här var det tre tuffa matcher mot Tygelsjö, IBK Lund och Lomma som spelades. Tjejerna kämpade på fint i matcherna extra kul att våra nya tjejer börjar ta för sig mer och mer. 

 

Stort tack till alla föräldrar och syskon för hjälp med kiosk, sekretariat och annat i samband med matcherna. 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Åkarps Innebandyklubb, 04/02 17:03 
Åkarps Innebandyklubb, 20/11 19:02 
Åkarps Innebandyklubb, 28/10 17:10 
Åkarps Innebandyklubb, 15/10 21:08 
Åkarps Innebandyklubb, 28/08 15:44 
Åkarps Innebandyklubb, 20/08 11:18 
 
HUVUDSPONSORER