SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
3 förväntade poäng
2022-11-29 14:14

Vi begav oss till Center Syd eller närmare bestämt Lödde idrottshall denna lördag eftermiddag (26/11) för match mot Hofterups IBF. Vi hade mycket support ifrån läktaren då där var både mammor/pappor, farfar/farmor och morfar/mormor, kul för våra tjejer med support.
   
Julle i mål som vanligt, Bella, Mollan och Noellé intog backpositionerna sedan ställde vi upp med två "3 or" framåt i form av Sanna som center mellan Clara/Lykke och sedan Nea som center mellan Edith/Lykke och pappa Edith (läs Björn) såg till att vår kära maskot Åka fick vara med på bänken ;-)

 

En match som där inte är något vidare att skriva hem om, vi tar de förväntade 3 poängen med oss hem samt tredje gången denna säsong som vi (läs Julle) håller nollan :-)
 
Period 1 (0-0)
 
Period 2 (0-1)
0-1 Edith (ass Bella)
 
Period 3 (0-2)
0-2 Clara (UA)
0-3 Nea (ass Clara)
 
Nästa match på programmet är hemma i "borgen", andra event, söndag 4/12 kl. 14:00 mot IBK Lund/Dalby, tjejerna och tränarna hoppas på mycket publik som stöttar oss, hoppas att vi ses då!

 

/Tränarstaben

 
HUVUDSPONSORER