SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enorm kämpa insats
2023-01-22 22:47

Återigen dags för en ny bekantskap då vi begav oss till Bjuv lördag 21/1 för möte mot VV-84 SK Bjuv, ett lag vi aldrig sett eller spelat mot tidigare. Det vi visste på förhand var att de inte tappade någon poäng överhuvudtaget i sin serie (Pantamera Flickor E, Norra Höst) förra säsongen.


Julle i mål som vanligt, Bella/Nea/Noellé som backar och sedan hade vi två st treor framåt i form av Edith/Ellie/Sanna och Mollan/Clara/Vaneza.

 

Lykke hade dessvärre blivit sjuk och Elvira kunde inte, men Åka hängde givetvis med för att supporta tjejerna!

 

Våra tjejer stod upp väldigt bra trots att merparten av motståndarna var huvuden längre samt hade fler kilo och att merparten var ett-två år äldre än våra. Hemmalaget var VÄLDIGT självsäkra att de skulle bli en komfortabel hemmavinst, men icke sa Nicke.

 

Efter ca tio minuter spelad så fick Edith gå av pga en stukad fot, en tjej mindre, inte optimalt men men, vilken kämpainsats tjejerna gör, vi tar löpmeter efter löpmeter, täcker skott, peppar varandra och vårdar bollen mycket bra och blir belönade med 3 välförtjänta poäng, hemresan blev så mycket roligare :-) 

 
Period 1 (1-2)
1-0 VV-84 SK Bjuv 

1-1 Vaneza (ass Clara)

1-2 Clara (ass Noellé)

U2 VV-84 SK Bjuv 

 
Period 2 (1-2)
2-2 VV-84 SK Bjuv 

2-3 Clara (ass Noellé)

U2 VV-84 SK Bjuv 

2-4 Noellé (ass Mollan)
 
Period 3 (0-0)

U2 VV-84 SK Bjuv 
 

Nästa match på schemat är tisdag 31/1, kl. 19:00 hemma i "borgen", då Malmhaug IBF kommer på besök. Vi har revansch att utkräva efter höstens förlust (5-1) i Kulladals sporthall, Malmö i Pantamera Flickor E, Södra Höst.

 

/Tränarstaben

 
HUVUDSPONSORER